Galabal 2014

Allereerst willen we vanuit het ganse iThemba-team jullie bedanken voor de massale opkomst en donaties op het Galabal, 2 weken geleden.

We kunnen trots vertellen dat we 40000 euro hebben ingezameld op die ene fantastische avond. In dit bedrag zitten ook de donaties van de sponsoren gerekend. We willen ook hen uiteraard enorm bedanken! Zoals jullie weten gaat elke eurocent van dit bedrag integraal naar de projecten van iThemba.

Maar het goede nieuws is nog niet op … We hebben bericht gekregen vanuit Tanzania dat Jo en Ann, 2 vrijwilligers die zich dit jaar ontpopt hebben tot absolute sterkhouders van de Baraa Primary School, hebben toegezegd om nog een jaar langer te blijven in Arusha.

 

Continuïteit van het project is zeer belangrijk als we willen slagen in onze opzet om het onderwijs en de levenskwaliteit van de kinderen in Baraa Primary School te verhogen.

We mogen echter niet op onze lauweren rusten. Net omdat we goed bezig zijn, moeten we blijven werken: we kunnen jullie dan trots melden dat er volgend jaar een nieuwe editie van het Galabal zal zijn. Voor verdere details is het echter nog veel te vroeg!

We hopen jullie allen terug te zien om er weer een denderend feest van te maken. 

Advertisements

One thought on “Galabal 2014

  1. Geachte,

    ik ben zelf bezig met een project in Tanzania en vertrek overmorgen voor prospectie naar Moshi. Daar ga ik in oktober in samenwerking met PLOT.form vzw ( http://www.plotform.eu ) en een twintigtal leerlingen van mijn school (VTI Brugge) gaan helpen met de lokale bevolking om transit-houses te bouwen. Indien ik de tijd vind zou ik graag eens passeren bij jullie project in Arusha.

    Om ons project te financieren organiseerde ik al samen met de leerlingen enkele evenementen die steeds succesvol verliepen. Graag zouden wij ook nog een galabal organiseren in samenwerking met de partners van plotform. Dit zou plaatsvinden in de loop van september. Maar omdat we nog geen ervaring hebben met het organiseren van een galabal zijn wij op zoek naar personen die daar wel al ervaring mee hebben en dit zouden willen delen met ons. We hebben tenslotte allemaal samen een inzet voor Afrika gemeenschappelijk en komen niet in elkaars vaarwater omdat we in verschillende provincies gevestigd zijn. Mocht er toevallig iemand van iThemba hun ervaring willen delen, verneem ik dat zeer graag via mail.

    Ons project is te volgen via http://www.bouwkamp-tanzania.be . Alvast bedankt voor de moeite, en succes met uw projecten.   Mvg Joris Allaert leerkracht VTI Brugge en initiatiefnemer van het project.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s